Blog

HomeNyheterHardangergutene til Moss Vinfestival 7.mars!

Hardangergutene til Moss Vinfestival 7.mars!

Nå er det bekreftet, en av årets finalister til Det Norske Måltid kåringen kommer til Moss Vinfestival 7.mars. Hardangergutane startet opp i 2015, etter å ha produsert eplemost til familie, venner og kjente fra gårdens råvarer, med veldig gode tilbakemeldinger.

Familiengården til Hardangergutane ligger på østsiden av Sørfjorden på Sekse i Hardanger. Her produserer brødrene Kristian og Karl Magnus Andersen eplemost og sider fra en rekke sorter kvalitetsepler.

Produksjon av eplemost har lange tradisjoner på gården som nevnt og brødrene har de siste årene også begynt med produksjon av sider, med stor suksess. Til nå har de produseres 4 sorter, hvorav en “Vindpust” allerede har fått en 3. plass i årets sider arrangert av Norsk Eplefest og senest i januar 2020 finalist i Det Norske Måltid.

Ikke gå glipp av å få smake disse nydelige nyhetene under Moss Vinfestival 7.mars.

Lær mer om deres Sidere og Eplemoster på hardangergutane.no  eller Facebook

BILLETTER: https://www.bouquetevent.no/tc-events/moss-vinfestival/