Le Bertarole

Ibyen Fumane i den nordre delen av det klassiske Valpolicella området, også kalt Valpolicella Classico finner vi Azienda Agricola Le Bertarole. Eiendommen daterer seg tilbake til 1400 tallet, men det var først tidlig på 1920 tallet at familien Venturini kjøpte gården fra den lokale greven Ravignani.
I 1993, etter stort sett å ha produsert vin i beskjedne mengder til familie og venner, profesjonaliserer Giordini Venturini driften og selger vinen under merkevaren Le Bertarole. Hans to sønner, Marco og Fabio fører i dag vintradisjonene videre under mottoet «Tradisjon først og fremst.»
Vinene som produseres er derfor av den klassiske skolen og er litt tørrere i stilen.
Marco er familiens ansikt utad og tar gjerne imot besøk på gården. Er du noen gang i området er en tur innom absolutt å anbefale. Vegg i vegg ligger også en av Valpolicellas mest kjente restauranter «Enoteca della Valpolicella.»
Familien har hele tiden jobbet med miljøet i fokus og i 2017 la de om til økologisk drift – alle viner produsert etter dette er således økologisk sertifisert.

Forvent tradisjonelle og godt balanserte viner med masser av særpreg.

Lanseres på Vinmonopolotes bestillingsutvalg 3 november 2018.