Bringebær landet

På Østre Torp rett utenfor Drøbak holder Bringebærlandet til. Her har Åse-Marit Thorbjørnsrud og Roy Andersen dyrket bringebær siden 2009 hvor jordsmonn og klima helt optimalt for produksjon av kvalitetsbringebær.
Med hjelp fra gode venner begynte Åse-Marit og Roy produksjon av fruktvin i 2016 og kan i dag tilby dessertvin, isvin, musserende og mjød – alt basert på bringebær.
Bringebærlandet er opptatt av å dyrke så miljømessig som mulig med et fokus på minst mulig bruk av plantevernmidler. Alt ugress fjernes for hånd uten bruk av kjemiske midler og grønnsåpe og olje benyttes til å bekjempe bladmidd og andre skadegjørere.

I 2019 fikk ekteparet Innovasjon Norges bedriftsutviklingspris for sine bringebærviner og i 2020 ble dessertvinen deres kåret til årets fruktvin av Norske Måltid.

Forvent deg balanserte syrefriske drikker med smaken av norsk sommer.